Uw mandje

Padelclub in de spotlight: Amstelpark Padel - PadelR Padel Rackets

Padelclub in de spotlight: Amstelpark Padel

Nov 17, 2020

Rolf van den Heuvel

Als je padel wilt spelen in Amsterdam, dan is Amstelpark Padel de plek voor jou. Naast drie gloednieuwe padelbanen vind je hier alles wat je nodig hebt om van deze flitsende en spannende sport te genieten. Huur een baan met je padelmaatjes of schrijf je in voor padellessen, zodat je deze geweldige sport kunt leren spelen of je vaardigheden kunt verbeteren. Geniet van een lekker drankje of lekker eten in ons moderne clubhuis terwijl je praat over alle coole punten die je hebt gespeeld.

Toernooien en competities

Op het Amstelpark kun je je ook inschrijven voor officiële competitiewedstrijden of voor deelname aan leuke toernooien. Ook zakelijke evenementen of padelsessies met je collega's of zakelijke klanten kun je eenvoudig door ons opzetten en organiseren. Kom eens langs op Amstelpark om kennis te maken met deze fantastische sport of om als ervaren speler te genieten van een aantal spannende wedstrijden. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of niveau.

De Amstelpark Padel Toss

De Amstelpark Padel Toss is ideaal voor wie padel wil uitproberen en voor mensen die in contact willen komen met andere padelliefhebbers. Tijdens de toss speel je met en tegen andere padelspelers van vergelijkbaar niveau. Je speelt meerdere korte wedstrijden volgens een roterend schema. Een geweldige manier om anderen te leren kennen en echt te ervaren hoe geweldig padel is.

Locatie en adresgegevens

Amstelpark Padel

Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam

tennis@amstelpark.nl
padel@amstelpark.nl